Deze website maakt gebruik van cookies. Bij het doorgaan van het bekijken en gebruiken van deze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Zero Waste Box™ programma

Een Zero Waste Box is onze kans om bijna alles te recyclen.

Wat is “zero waste”?

Als een individu, bedrijf of organisatie kiest voor “Zero Waste”, betekent dat dat ze leven en werken zonder afval te generen. Alle recyclebare materialen zijn gerecycled, alle organische materialen worden gecomposteerd en dingen die niet gerecycled of gecomposteerd kunnen worden, worden vermeden en vervangen door afvalvrije alternatieven.

Wat is een Zero Waste Box?

TerraCycle’s Zero Waste Box programma maakt het voor jou mogelijk om bijna alle soorten afval zoals, individuele koffiecapsules van jouw ochtendkoffie of complex laboratorium afval van jouw bedrijf te recyclen. Kies welke afvalstroom je graag zou willen recyclen, koop de box in het passende formaat, verzamel jouw afval en stuur het naar TerraCycle voor recycling (verzending is inbegrepen).

High-end collection units

Een high-end permanente verzamelings unit om jouw Zero Waste Box onder te brengen is de perfecte oplossing voor bedrijven, huizen, detailhandels en overal waar een Zero Waste Box geplaatst is. Een permanente unit beschermt jouw box, kan zo gestyled worden dat het bij jouw omgeving of werkplek past en bied een opgeruimde plek om door te blijven gaan met jouw inzamelingen. We zullen met jou samenwerken om jouw budget, styling, hoeveelheid en tijdlijn behoeften te begrijpen en aan te passen.

Vraag informatie

Zero-waste tools en hulpmiddelen

Zodra er Zero Waste Boxes beschikbaar zijn in Nederland kan je hier handige tools en hulpmiddelen vinden.